Poti face rapid o simulare pentru un credit de nevoi personale pe Conso. Verifici pe loc care este rata lunara, suma totala de rambursat si DAE pentru creditele de nevoi personale oferite de banci si IFN-uri.
Comparatorul Conso pentru credite de nevoi personale iti faciliteaza procesul de simulare a unui credit pentru toate ofertele bancilor. Completeaza suma si perioada de rambursare si poti verifica imediat care este rata lunara, suma totala de rambursat si dobanda anuala efectiva (DAE) pentru ofertele curente ale bancilor.
Mai mult, poti verifica cu ajutorul Conso si daca indeplinesti conditiile minime de eligibilitate ale bancilor, folosind optiunea “Verifica eligibilitatea”, din sectiunea de comparatii.
Completeaza venitul net curent, vechime in munca si vechimea la actualul angajator si Conso iti va afisa apoi doar ofertele pentru care te califici. Simulatorul Conso calculeaza totodata sansa de obtinere a creditului, tinand cont de venitul completat si de gradul maxim de indatorare, stabilit prin reglementarile
BNR pentru credite.
Pentru a verifica daca indeplinesti toate conditiile de eligibilitate ale unei banci, apasa butonul Solicita Oferta si completeaza formularul afisat. Conso transmite cererea catre finantator si vei fi contactat apoi de un consultant al bancii care iti va face evaluarea pentru obtinerea unui credit.
Daca soliciti oferta direct de pe Conso, iti poti verifica apoi gratuit situatia de la Biroul de Credit. Informatiile vor fi salvate in contul tau Conso si le poti accesa oricand.
Raportul de la Biroul de Credit contine informatii, precum:
- situatia creditelor in derulare (sold credit, graficul de rambursate achitate)
- scorul FICO,
- informatii privind restantele
- informatii privind angajatorii
Cum functioneaza simulatorul Conso?
Simulatorul Conso pentru credite de nevoi personale efectueaza calculele pe baza unui algoritm propriu, astfel ca pot sa apara mici diferenta fata de informatiile pe care le primesti direct de la finantator.
Obiectivul Conso este sa ofera consumatorilor posibilutatea sa compare costurile creditelor, folosind o metodologie unitara, care tine cont de majoritatea costurilor suportata de catre imprumutat:
- Dobanda
- Comision de analiza
- Comision de administrare credit sau comision de administrare cont curent
- Prime aferente asigurarilor de viata, care sunt obligatorii pentru obtinerea creditului
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News