Ce credite exista pentru investitii pentru un student?
Creditele pentru studenti sunt destinate finantarii studiilor universitare sau post universitare. In cazul unui astfel de credit se pot lua in calcul fie veniturile parintilor fie veniturile studentului. In cazul in care acestea sunt insuficiente pentru acordarea creditului se poate apica impreuna cu un codebitor.
Banci precum BRD Groupe Societe Generale, UniCredit Tiriac sau C.R. Firenze ofera credite studentilor. BRD Groupe Societe Generale are in portofoliu 3 tipuri de credite destinate stundetilor Creditul 10, Work and Travel si Student plus.
Acestea finanteaza pana la 100% din cheltuielile aferente studiilor postuniversitare, precum masterat, doctorat, MBA sau alte studii aprofundate.
Studentii inscrisi in cadrul programului Work and Travel cu destinatia Europa sau SUA pot beneficia de un credit de pana la 3.000 dolari sau 3.500 euro.
De asemenea, Banca C.R. Firente are in portofoliul sau un credit destinat finantarii studiilor. Aplicantul poate obtine cel mult 5.000 euro sau echivalentul in lei pe o perioada maxima de 5 ani.
Unicredit Tiriac Bank ofera credite pentru studii pe o perioda de creditare cuprinsa intre 1 an si 10 ani. Pentru sume mai mari de 20.000 de euro banca va cere o garantie imobiliara.
Bank of Cyprus a lansat un credit pentru MBA, care se acorda doar in baza adeverintei de salariu. Perioada de rambursare poate ajunge pana la 10 ani, banca finantand integral cheltuielile pentru studii. Produsul este destinat insa doar pentru cei care doresc sa faca un MBA la Open University Business School, prezenta in Romania prin intermediul Codecs sau la City University of Seattle din Statele Unite, prezenta in Romania prin partenerul sau IntercollegeIBS.
Se întâmplă uneori ca două cheltuieli importante să apară în același timp, iar atunci te întrebi dacă mai ai forța necesară să găsești bani pentru amândouă. De exemplu, îți propui să-ți cumperi cauciucuri de iarnă, dar a doua zi te apucă o durere de măsea și trebuie neapărat să mergi la stomatolog. Pe care o rezolvi mai întâi? Cu Viva Credit, nu trebuie să alegi, pentru că le poți face față cu brio amândurora.
Mobilier de grădină, uși, ferestre, saltele, electrocasnice nefuncționale, jucării imense și...multe alte obiecte așteaptă liniștite noua destinație după ce ai decis că nu îți mai sunt de folos. Te uiți la ele și nu știi ce să faci. Să le lași lângă pubela de gunoi nu este o opțiune, iar spațiu pentru depozitare suficient de mare nu ai. Dacă te regăsești în acest scenariu atât de comun, noua inițiativă a Viitor Plus și ING, prin programul Harta Reciclării, este ceea ce cauți.